Dierenvoedselbank Limburg
wij hebben een hart voor dieren

Wilt u ons ook steunen?

Dierenvoedselbank Limburg (DVBL), haar dependances en leden van dit samenwerkingsverband, ontvangen geen subsidies en zijn dus afhankelijk van de giften van bedrijven en particulieren. Dankzij deze steun kunnen wij mensen blijven helpen, welke door omstandigheden helaas financieel niet de mogelijkheid hebben om, naast de kosten voor hun levensonderhoud, hun huisdieren te kunnen onderhouden.

 Ook uw hulp kunnen wij daarbij gebruiken. U kunt kiezen voor een financiële bijdrage, levering van dierenvoer en/of huisdiergerichte artikelen. Wij kunnen dus naast dierenvoer ook gebruiken: mandjes, kooien, halsbanden en riemen, speeltjes, drink- en voerbakken, vlooienpipetten en ontwormingsmiddelen, verbandmaterialen.

U kunt een donatie (financieel, dierenvoer en/of dierbenodigdheden) geven aan de Dierenvoedselbank Limburg waarna wij zorgen voor een gelijke verdeling onder alle leden en dependances. U kunt uw donatie ook geven aan een specifieke dierenvoedselbank (geeft u ze bij een andere dierenvoedselbank dan diegene waarvoor het bestemd is, dan zorgen wij voor het transport naar het aangegeven doel).

DONATIES

Wilt u dierenvoer of dierbenodigdheden doneren? Neem dan contact met ons op via 06-47232318 of klik HIER. Er kan dan een afspraak gemaakt worden over het ophalen of brengen. U kunt ook uw donatie rechtstreeks bij een lid, dependance of uitgiftepunt afgeven. Dan gelden de navolgende contactgegevens:

Dierenvoedselbank Parkstad & Omstreken / Brunssum            06-47232318 (Carina)

Dierenvoedselbank Sittard-Geleen / Sittard                              06-41248852 (Yvonne)

Dierenvoedselbank Heuvelland / Nijswiller                                voorlopig nog via het algemene contactnummer.

Wilt u een financiële donatie doen? Maak dan uw donatie over naar Dierenvoedselbank Parkstad & Omstreken te Nijswiller, rekeningnummer NL88RABO0314058184. Zet bij de omschrijving er wel even bij voor welke dierenvoedselbank het bestemd is (Dierenvoedselbank Limburg, Heuvelland, Parkstad & Omstreken of Sittard-Geleen).

  PARTNER VAN DE DIERENVOEDSELBANK LIMBURG

Wilt u een regelmatige donatie doen (minimaal 3x per jaar)? Dan kunt u “Partner van de Dierenvoedselbank Limburg” worden. Dan bieden wij u een “dankjewel” reclamepakket: een vermelding op onze PARTNER pagina (met uw logo, adres, website link), u ontvangt een speciale PARTNER sticker waarmee u kunt laten zien dat u ons regelmatig steunt. Ook vermelden wij u bij diverse acties door het plaatsen van uw logo op het betreffende drukwerk. Kijk eens op onze PARTNER pagina (klik HIER) of stuur ons een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 VRIJWILLIGER WORDEN

Wilt u meehelpen door vrijwilliger te worden? Ook dan kunnen wij uw hulp gebruiken. Wij zoeken vrijwilligers om te helpen bij o.a. het verzamelen van voer en artikelen, de uitgiftes, het bezoeken van en aanwezig zijn met onze stand op braderieën, markten en uitdelen van flyers/folders. Vul uw gegevens op het contactformulier in en wij sturen u alle informatie.

 

Wilt u meer informatie? Of heeft u nog vragen over hetgeen op deze pagina staat? Stuur dan een bericht via het contactformulier (klik HIER).

 

Vaak zijn wij op zoek naar bepaalde dierenbenodigdheden en/of zijn er vrijwilligersvacatures van onze leden en dependances. Klik HIER voor het actuele overzicht.

 
E-mailen
Bellen