Dierenvoedselbank Limburg
wij hebben een hart voor dieren

Aanmelden voor een dierenvoerpakket.

Bent u klant bij een voedselbank, staat u onder bewind of bent u anders financieel in moeilijkheden en wilt u graag lid worden van een geregistreerde dierenvoedselbank? Dan kunt u zich, geheel vrijblijvend, aanmelden via het aanvraagformulier. Lees wel vooraf eerst het reglement zodat u precies weet hoe wij werken en voorwaarden voor toekenning van een dierenvoedselpakket..Het belangrijkste beoordelingspunt is uw beschikbaar leefgeld (meer weten over onze leefgeldnorm? Klik dan HIER)..

 Wat kunt u van ons verwachten?

- Wij streven er naar om een keer per 4 weken (28 dagen) om onze leden een dierenvoedselpakket te geven.

- Wij proberen voor onze leden kortingen te krijgen bij dierenartsen en dierenspeciaalzaken.

- Wij ontvangen regelmatig huisdierartikelen van donateurs en kunnen deze, indien gevraagd, voor u reserveren.

 Let wel: u dient het dierenvoedselpakket (en/of artikelen) op de aangegeven datum en locatie (uitgiftepunt) af te halen. Deze datum en locatie worden steeds tijdig bekend gemaakt via de Facebook pagina van de betreffende dierenvoedselbank en u ontvangt een overzicht bij het afhalen van uw eerste pakket. Vanaf Januari 2020 is er ook een App beschikbaar.

Klik HIER voor het aanvraagformulier..

Klik HIER voor het reglement

Heeft u nog vragen? Stuur ons dan een bericht via de CONTACT pagina, gebruik NIET het AANMELDFORMULIER hiervoor. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
E-mailen
Bellen